15 Nisan 2020 Çarşamba

İç Giyimde 2020 Sezonu Trendleri

İç giyim konusunda artık tamamen internet üzerinden alışveriş yapmaya karar verdim. Nedeni çok basit... Bir kere çok fazla seçenek var ve inanılmaz zaman tasarrufu sağlıyor. Bir mağazaya gitseniz, ancak görebildiğiniz kutular üzerinde resimler, yada cansız mankenlere giydirilmiş iç çamaşırları... Ama iç giyim üzerine hizmet veren bir internet sitesine girseniz o kadar çok alternatif var ki, yukarıdan aşağı kaydırarak bu işlemi saniyeler içerisinde yaparak çok hızlı bir şekilde ilginizi çeken yada almak istediğiniz ürünü bulabiliyorsunuz.
Yine bir dünya marka ve modele de tek bir noktadan ulaşmakta cabası...
Gelelim bu seneki sütyen takımı trendlerine...
ipek sütyen takımı
Bu sene bir çok ünlü iç giyim markası, sütyen takımlarında ipek kullanmaya başladı.Sebebine gelince, ipek kumaş antibakteriyel oluşu, nemi cildinizde tutmaya yardımcı oluşu ve terletmeyen tarzda oluşu sayesinde bir çok kişi tarafından sevilen bir tekstil ürünü. Üretici firmalar, ipek kumaştan elde edilme bir çok ürün piyasaya sunarken, bu trende son olarak ipek iç giyim ürünleri de katılmış oldu. İpek yastık kılıfı kullanan biri olarak ipek iç çamaşırını denemeyi çok isterdim ama malum birazcık pahalı olmakta. 
Gül rengi iç giyim
2020 yılı iç giyim trendleri arasında bu rengi bir kenara koyun, bir çok tasarımcı bu rengi şimdiden koleksiyonlarına kattı. Üstelik sadece belirli bedenlerde değil, görselde görüldüğü gibi her beden kadın için üretilmiş, large ve xlarge bedenlerde üretilen sütyen takımları sayesinde hiç bir kadın yeni sezon ürünlerini kaçırmayacak.
Kırmızı fantazi iç giyim
Yazıma son olarak ta 2020 sezonu fantazi iç giyim ürünleri arasında apayrı bir yeri olan kırmızı renginden bahsetmek istiyorum.Kırmızı her zaman etkili bir renk olmuştur ve hem yılbaşı hem de sevgililer günü için firmalar özel tasarımlar üretmişler. Ayrıca tüm yıl boyunca kırmızı renkten oluşan hem normal iç giyim hem de fantazi iç giyim ürünleri ile harika koleksiyonlar çıkarmışlar...
İç giyim konusunda size bir kaç site tavsiye edeceğim;
Sezon trendleri hakkında bilgi almak için https://thelingeriejournal.com/
Meşhur moda markası Victoria Secret için https://www.victoriassecret.com/
Ve bu ürünleri almak için kullanabileceğiniz bir site https://www.camasircimshop.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder