27 Ağustos 2020 Perşembe

Hainbuch Türkiye Satışı - Hainbuch Türkiye Temsilcisi Mümessili

Hainbuch, bugün dünyada hassas pensli sıkma sistemleri konusunda öncü olmuş, toplam 900 kişilik çalışanı, 12 ülke ve 40 acentesi ile cnc torna ve freze tezgahları için hassas çözümler üreten bir markadır. 



Geleneksel üç ayaklı aynaların merkezkaç kuvvetlerine karşı yaşadıkları sıkıntıların göz önüne alınarak geliştirilen pens aynaları, bir çok yönden avataj sağlamaktadır.

Hainbuch 1951 yılında çıktığı yolculuğuna ilk hedef olarak hassas parça sıkmak ve bu işlemleri yaparken hızlı değişim sağlamak amacıyla işe koyuldu ve küçük bir garajda başladığı yolculuğu, bugün endüstrinin bir çok alanında, havacılık sanayisi, tıbbi cihaz teknolojileri, otomotiv sanayisi gibi bir çok alanda hassas parça işlemeye gereksinim duyanların ilk olarak tercih ettikleri bir markadır.

Geliştirmiş oldukları 150'den fazla tescilli patent ile çok kolay bir şekilde sökülüp takılabilen ayna sistemleri sayesinde işletmeler makine duruş süreleri inanılmaz ölçüde kısaltarak, hem zamandan tasarruf hem de makine talaş kapasitesinin arttırımıyla da para kazanır hale geldiler.

Bugün verimlilik artışı ve hassas parça işleme çözümleri için, iç ve dış çaptan sıkma pensli aynalar, içten ve dıştan kauçuklu pensler, özel çözümler, modüler sistemler, hassas tabla sıfırlama sistemleri gibi bir çok standart ve özel çözüm Hainbuch sayesinde kolaylıkla çözülebilmekte.

Hainbuch markalı ürünlerin tedariği konusunda Hainbuch Türkiye Satışı Temsilcisi ve Mümessili olarak Hidkom Mühendislik, kurulduğu 1997 yılından beri Hainbuch ürünlerini projelerinde kullanmak isteyenlere teknik destek, mühendislik ve ürün tedariği konularında hizmet vermiştir. 

İnternet arama sonuçlarında Hainbuch markalı ürünlerin tedariği konusunda hizmet veren firmalara itibar etmemenizi, tek temsil yetkisinin Hidkom Mühendislik firmasında olduğunu belirtmek isteriz.

İstediğiniz ürün ve ürün grupları hakkında teklif almak için Hidkom Mühendislik websitesini ziyaret edebilir, yetkili mühendislerle görüşme sonrasında sisteminiz için en uygun ürünü seçebilir ve tedarik yoluna gidebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder