26 Ağustos 2020 Çarşamba

Roemheld Türkiye – Römheld Türkiye Satışı Mümessili

Hızlı kalıp değiştirme, çoklu bağlama sistemleri, iş parçası tutma sistemleri denilince, dünyada pazar lideri olarak bilinen Roemheld, bugün kendi ülkesi Almanya'da 17 satış ofisi, tüm dünyada ise Asya, Avrupa, Amerika, Okyanusya gibi kıtalarda sanayi ve üretimin olduğu her ülkede satış ofisleri ile tüm dünyaya kaliteyi ve yüksek teknolojili iş ekipmanlarını teslim etmekte.

1700'lü yıllarda başlayan Roemheld, bugün 300 yılı aşkın bir süredir başarılarla dolu bir geçmişe ve kabiliyete sahip. Yüzyıllar içerisinde gelişen know-how ve piyasanın gereklilikleri bugün modern teknoloji sayesinde Römheld'i dünya pazarında lider yapmıştır.

Roemheld Türkiye Temsilsici, Römheld Satış Ofisi olarak Türkiye'de sadece Hidkom Mühendislik firmasının hizmet verdiği Roemheld ürünleri ile imalat atölyeleriniz ve projeleriniz kesintisiz olarak devam etmekte.

Roemheld Türkiye Temsilcisi


Bugün 5 eksen mengene, yatay ve dik işlem cnc frezeler için özel çözüm mengeneler, kule tipi mengeneler, çoklu parça bağlama mengeneleri, kalıp kaydırma, taşıma ve yükleme konsolları, hızlı kalıp değiştirme sistemleri, hidrolik ve pnömatik fikstür ekipmanları, zero point sistem olarak bilinen tabla sıfırlama ve parça sabitleme sistemleri, workholding olarak bilinen iş parçası tutma ve bağlama sistemleri gibi bir çok kategoride binlerce ürün alternatifi ile imalat teknolojileri alanında çözüm ortağı olarak hizmet verilmekte.

İnternet arama sonuçlarında Roemheld Türkiye satışı, Roemheld Türkiye bayisi olarak kendilerini lanse eden firmalara itibar etmemenizi, tek yetkili firmanın Hidkom Mühendislik olduğunu ve en uygun fiyatın ve garantinin Hidkom Mühendislik firması tarafından sağlanacağını bilmenizi tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder